Over Ons

In 1994 werd Air Trade Centre de officiële verdeler van het merk Fujitsu in België & G.H. Luxemburg. In 2008 werd het bedrijf onderdeel van de beursgenoteerde, internationale firma SIG plc en in 2015 veranderde Air Trade Centre dan ook van naam en werd het SIG Air Handling. Maar gedurende al deze wijzigingen bleef het bedrijf de officiële distributeur van alle Fujitsu airco’s en warmtepompen. 

Airconditioning en warmtepompen: kwaliteit tot in de puntjes

Tijdens onze jarenlange ervaring op de markt van de HVAC (verwarming, ventilatie en airconditioning) hebben wij een uniek totaalconcept gecreëerd met een grote focus op service. Het is dan ook niet voor niets dat wij een partnernetwerk van meer dan 5.000 installateurs, gespecialiseerd in HVAC, hebben. 

Compatibele en comfortabele aircotoestellen

Als totaalleverancier kan SIG Air Handling u naast stille warmtepompen en airconditioning van Fujitsu ook diverse andere merken aanbieden op gebied van ventilatie en luchtbehandeling. Al onze merken zijn compatibel met elkaar en via een uitgebreide studie door onze engineering-afdeling maken wij in samenspraak met uw airconditioning installateur een oplossing op maat en volgens het beschikbaar budget van elk project. 

Bezoek www.sigairhandling.be voor meer informatie over SIG Air Handling en het uitgebreide productgamma, voor residentiële en industriële toepassingen!


 

zaventem