Airco installateur

Airco kopenAirco installateur

Wij vinden dat een aircosysteem steeds door professionele vakmensen dient geïnstalleerd te worden. Dit is de grootste garantie op een jarenlange en zorgenvrije werking van het systeem.
Daarom beschikken wij over een groot netwerk van  gecertificeerde airco-installateurs over heel België.
Er is steeds een erkende Fujitsu partner-installateur in jouw regio!

Fujitsu installateur word je niet zomaar: 

Onze installateurs volgen regelmatig opleidingen zodat ze steeds de juiste kennis hebben.
Zo kunnen ze u steeds het juiste advies geven.
Ze beschikken over de nodige bekwaamheidscertificaten om met koelgassen en airco-toestellen te mogen werken, ze hebben het juiste professionele materiaal, en besteden veel aandacht aan het zorgvuldig wegwerken van leidingen en een propere afwerking.
Ook voor het jaarlijks onderhoud kan je bij hen terecht.
Vraag HIER vrijblijvend contact op met een van onze installateurs. 
Hij komt bij u gratis ter plaatse en helpt mee de beste oplossing voor u te zoeken.

Wenst u zelf airco te installeren?

We raden u af om in een winkel of via een website een airco-toestel te kopen en dan zelf te plaatsen. U kan maar genieten van een airco als het toestel geplaatst is door een koeltechnieker. Die vakman geeft advies over de juiste locatie waar het binnendeel en het buitendeel moet gezet worden om het beste resultaat te bekomen. Hij zorgt voor een correcte gasvulling en lekdichte installatie zodat u jarenlang kan genieten van uw toestel. Tevens dient een opstart van een airco-toestel in België volgens de wet steeds door een gecertificeerd installateur te gebeuren die een licentie heeft om met koelgassen (F-gassen) te werken om ecologische en veiligheidsredenen.

5 jaar garantie

Wenst u aanspraak te maken op de 5 jaar volledige garantie op de Fujitsu-toestellen?
Dan is het cruciaal dat het toestel geplaatst wordt door een erkend Fujitsu installateur volgens onze partner voorwaarden.

Airco kopen
Airco kopen
Airco kopen
Airco kopen